Послови

03.07.2024.

ДОМ ЗДРАВЉА “ДР СИМО МИЛОШЕВИЋ”

ДОМ ЗДРАВЉА “ДР СИМО МИЛОШЕВИЋ”

ДОМ ЗДРАВЉА “ДР СИМО МИЛОШЕВИЋ”
11030 Београд, Пожешка 82

Педијатријска сестра-техничар
на одређено

УСЛОВИ: Стручна спрема; IV степен стручне  спреме, На основу члана 7-9.Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе (“Службени гласник РС” бр.96/2019 и 58/2020 Анекс И) и члана 192.Закона о раду (“Службени гласник РС 24/05, 61/05,54/09, 32/13, 75/14,13/2017 - Одлука УС, 113/2017 И 95/18 аутентично тумачење) ИИ Измене Правилника о организацији и систематизацији послова у Дому здравља.Др Симо Милошевић” бр.7107/1 од 02.102023.год. и овлашћења из члана 22.став I тачка 17. Статута Дома здравља “Др.Симо Милошевић”,в.д директор-а Дома здравља “Др Симо Милошевић”. Завршена средња медицинска школа-педијатријског смера, IV степен стручне спрем, положен стручни испит, лиценца за рад, познавање рада на рачунару (основни пакет MS Office и Windows окружење). Додатна знања/испити/радно искуство, стручни испит, лиценца, најмање шест месеци радног искуства у звању педијатријске сестре/техничара. Кандидати подносе следећу документацију; пријаву на оглас са кратком биографијом, извод из матичне књиге родјених/венчаних, уверење о држављанству, фотокопију дипломе, фотокопију уверења о положеном стручном испиту, фотокопију лиценце, фотокопију личне карте.

Спремачица просторија у којој се пружају здравствене услуге, на одређено време

УСЛОВИ: Стручна спрема; основно образовање. Кандидати подносе следећу документацију; пријаву на оглас са кратком биографијом, извод из матичне књиге родјених/венчаних, фотокопију дипломе о завршеној школи са коом конкуришу, уверење о држављанству, фотокопију личне карте. 

УСЛОВИ: Рок за подношење пијава је 8(осам) дана од дана објављивање на сајту НСЗ. Пријаве се подносе на адресу Дома Здравља “Др Симо Милошевић”, Ул.Пожешка бр.82.11030 Београд или на писарници ДЗ, III спрат. Пријаве поднете момо означеног рока и без потпуне докуменатације се неће узимати у разматрање. Како достављену докуменатацију подносиоца молби на објављене конкурсе на враћамо кандидатима, иста не мора бити оверена. У случају већег броја пријављених кандидата, може бити обављен разговор са кандидатима из ужег избора, ради добијања додатних информација које могу бити битне за доношење одлуке о пријему. Евентуални позив на разговор биће упућен посредством достављених контакт података. Изабрани кандидат обавезан је да у року од 5 дана, од дана када је обавештен о избору, достави оригинална документа или оверене копије, ради заснивања радног односа. Обавештење о избору кандидата на расписани конкурс, биће објављено на сајту Дома здравља “Др Симо Милошевић”.