Саопштења

26.09.2022.

Пазовачким послодавцима потребно преко 750 радника

Филијала Сремска Митровица Националне службе за запошљавање организује сајам запошљавања у петак, 30. септембра, у периоду од 11 до 13 часова, у Комплексу спортско рекреативних базена у Новој Пазови.

Прочитај више
Саопштења

26.09.2022.

Сајам запошљавања у Панчеву 29. септембра

Филијала Панчево Националне службе за запошљавање, у сарадњи са Градском управом Панчева, организује сајам запошљавања у четвртак 29. септембра, од 11 до 13 часова, у улици Војводе Живојина Мишића (Корзо). У случају лоших временских прилика сајам ће бити одржан у холу Градске управе Панчева,Трг краља Петра И бр. 2-4.

Прочитај више
Саопштења

26.09.2022.

Сајам запошљавања у Великој Плани 29. септембра

Испоставе Велика Плана и Смедеревска Паланка смедеревске Филијале Националне службе за запошљавање организују у четвртак, 29. септембра, сајам запошљавања у Центру за културу „Масука“ у Великој Плани, са почетком у 10 часова.

Прочитај више
Саопштења

23.09.2022.

Интересовање послодаваца за „Моју прву плату“ веће него у прва два циклуса

Након завршетка прве фазе трећег циклуса програма подстицања запошљавања младих „Моја прва платаˮ 22. септембра, током које су се за учешће у програму пријављивали послодавци, прелиминарни подаци показују да послодавци веома подржавају овај програм, будући да је њихово интересовање превазишло интересовање из претходна два циклуса.

Прочитај више
Саопштења

22.08.2022.

Почиње реализација програма „Моја прва плата“ за 2022. годину

Национална служба за запошљавање је 22. августа расписала Јавни позив за реализацију овогодишњег програма подстицања запошљавања младих „Моја прва платаˮ, који ће бити реализован кроз четири фазе.

Прочитај више
Саопштења

27.06.2022.

ДИМАК хотспотови – заједнички пројекат Националне службе за запошљавање и ГИЗ-а

У оквиру Немачког информативног центра за миграције, стручно образовање и каријеру (ДИМАК), отпочело је спровођење пилот-пројекта „ДИМАК хотспотови“ у оквиру кога је успостављено шест јединица у градовима-општинама у којима се налазе Миграциони сервисни центри при Националној служби за запошљавање (НСЗ), и то у Новом Саду, Нишу, Бору, Крушевцу, Краљеву и Новом Пазару.

Прочитај више
Саопштења

20.06.2022.

Национална служба за запошљавање и ГИЗ поново отварају саветовања за миграције

Грађанима који су се вратили или размишљају о повратку у Србију, као и онима који желе да се информишу о регуларним начинима одласка у иностранство, поново су доступна директна саветовања у Немачком информативну центру за миграције, стручно образовање и каријеру (ДИМАК) који послује у сарадњи са Националном службом за запошљавање (НСЗ).

Прочитај више
Саопштења

17.05.2022.

Сајам запошљавања 20. маја у Владичином Хану

Филијала Врање Националне службе за запошљавање, заједно са испоставама Владичин Хан и Сурдулица, организује сајам запошљавања у петак, 20. маја, у 11.00 сати, у просторијама Тренинг центра „CONNECTION“ у насељу Кула у Владичином Хану.

Прочитај више
Саопштења

16.05.2022.

У Неготину сајам запошљавања 19. маја

Испостава Неготин борске Филијале Националне службе за запошљавање организује 14. по реду сајам запошљавања, у четвртак 19. маја, од 11:00-13:00 часова, у Дому културе „Стеван Мокрањац“ у Неготину, Трг Ђорђа Станојевића 5.

Прочитај више