Пројекти

Национална служба за запошљавање, као водећа институција на тржишту рада, представља поузданог партнера и институцију отворену за сваки вид сарадње која за циљ има унапређење положаја незапослених лица на тржишту рада и смањење незапослености у Републици Србији.

У сарадњи са међународним, националним и локалним партнерима са заједничким циљевима у области запошљавања, реализују се пројектне активности које за циљ имају унапређење капацитета Националне службе за пружање квалитетних услуга корисницима, подизање запошљивости, односно стварање нових могућности за запошљавање незапослених, посебно теже запошљивих група на тржишту рада и пружање подршке развоју, планирању и спровођењу политике запошљавања на локалу.

Национална служба за запошљавање поред великог броја пројеката финансираних из различитих извора реализовала је и два директна гранта која су финансирана средствима IPA фондова. 

Ваше предлоге за успостављање сарадње можете упутити на имејл адресу projekti.medjunarodnasaradnja@nsz.gov.rs, попуњавањем обрасца Позива за сарадњу.

Актуелни пројекти

Реализовани пројекти

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати