Дoгађаjи

17.05.2024.

У Новом Саду одржан Сајам запошљавања и стручног усавршавања

У Високој пословној школи струковних студија у Новом Саду 15. маја је одржан четврти Сајам запошљавања и стручног усавршавања, на којем је своје програме и услуге намењене младима, представила и Национална служба за запошљавање.

Прочитај више
Дoгађаjи

16.05.2024.

Ђацима у Белој Цркви представљене мере и услуге НСЗ

У просторијама Техничке школе „Сава Мунћан“ у Белој Цркви почетком ове седмице је за ђаке завршне године школовања одржана друга по реду презентација мера и услуга које пружа Национална служба за запошљавање. Услуге су презентовале Виолета Антонијевић, начелница Одељења за посредовање и Емануела Марина Мохан, шефица Одсека за програме запошљавања, образовање и обуке у вршачкој Филијали НСЗ.

Прочитај више
Дoгађаjи

13.05.2024.

На Сајму запошљавања у Жагубици 200 слободних послова

У сарадњи са својим испоставама у Жагубици и Петровцу на Млави, Филијала Пожаревац Националне службе за запошљавање је 9. маја организовала Сајам запошљавања у просторијама Културно просветног центра „Јован Шербановић“ у Жагубици.

Прочитај више
Дoгађаjи

30.04.2024.

Пет форума за послодавце Јабланичког округа

У сарадњи са локалним самоуправама и социјалним партнерима на подручју Јабланичког округа, Филијала Лесковац Националне службе за запошљавање реализовала је, у периоду од 17. до 23. априла, пет инфо сесија за послодавце, којима су презентоване услуге и актуелни јавни позиви и конкурси НСЗ за ову годину.

Прочитај више
Дoгађаjи

29.04.2024.

У Пријепољу одржан први Сајам запошљавања и образовања

У организацији Филијале Пријепоље Националне службе за запошљавање, у хотелу „Парк” 25. априла је одржан Сајам запошљавања, који је по први пут у том граду пратио и Сајам образовања. На манифестацији је учествовало 28 послодаваца који су понудили oкo 160 слободних радних места, као и 9 средњошколских и високошколских образовних институција које су представиле своје смерове и образовне профиле.

Прочитај више
Дoгађаjи

29.04.2024.

Форуми послодаваца у Ивањици и Чачку

Поводом реализације активности Нациолналне службе за запошљавање, предвиђених Програмом рада за 2024. годину, 23. априла у Ивањици и 25. априла у Чачку одржани су форуми послодаваца у организацији Филијале Чачак НСЗ.

Прочитај више
Дoгађаjи

29.04.2024.

Привредници Алексинца и Ражња информисани о јавним позивима за ову годину

У великој сали алексиначког Дома културе, представници Филијале Ниш НСЗ 25. априла су одржали презентацију расписаних јавних позива за 2024. годину и програма из пројекта „Гаранција за младе“.

Прочитај више
Дoгађаjи

26.04.2024.

У Параћину 24 послодавца понудило посао за 300 радника

На Сајму запошљавања јагодинске Филијале НСЗ и Општине Параћин, који је 19. априла одржан у сали Регионалног иновационог стартап центра у Параћину, учествовала су 24 послодавца из тог и околних градова, који су, због ширења пословања, имали потребу за запошљавањем на разним позицијама преко 300 радника различитог нивоа и врсте квалификација.

Прочитај више
Дoгађаjи

26.04.2024.

На сајму у Новом Пазару више од 40 послодаваца

Филијала Нови Пазар Националне службе за запошљавање успешно је организовала Сајам запошљавања, 25. априла, у сали Дома омладине у Новом Пазару. На сајму су била присутна 42 послодавца која су огласила потребу за попуњавањем више од 200 слободних радних места. Сајам је био изузетно добро посећен, будући да је штандове компанија обишло око 1.500 незапослених.

Прочитај више
Дoгађаjи

24.04.2024.

У Крагујевцу одржан Форум послодаваца

У циљу промоције мера активне политике запошљавања, развоја сарадње и информисања привредника, у просторијама крагујевачке Филијале НСЗ 18. априла је одржан први Форум послодаваца. Презентацији актуелних јавних позива НСЗ присуствовали су представници органа локалне самоуправе, јавних установа и предузећа, предузетници, задруге и удружења која имају статус правног лица.

Прочитај више
Дoгађаjи

24.04.2024.

Форум послодаваца пожаревачке Филијале у Кучеву

У Скупштинској сали Општине Кучево, Филијала Пожаревац Националне службе за запошљавање је 22. априла одржала Форум са послодавцима, на ком су представљени сви актуелни јавни позови финансирани из буџета Републике Србије, као и пројектне активности које ова филијала реализује уз подршку ЕУ.

Прочитај више
Дoгађаjи

24.04.2024.

Форум послодаваца одржан у Владичином Хану

У организацији Филијале Врање Националне службе за запошљавање, у просторијама Општине Владичин Хан 19. априла је одржан Форум послодаваца, на ком је присуствовало око 25 представника компанија и других актера са територија испостава НСЗ у Владичином Хану и Сурдулици.

Прочитај више
Дoгађаjи

24.04.2024.

У Куршумлији одржана Инфо сесија са послодавцима

Другу инфо сесију са послодавцима, Филијала Прокупље НСЗ је организовала 23. априла у Скупштинској сали Општине Куршумлија, у оквиру пројекта ,, Имплементација иновативних мера активног запошљавања и приступа за повећање интеграције дугорочно незапослених, младих, жена, особа са инвалидитетом и теже запошљивих група на тржишту рада'' ИПА 2020.

Прочитај више
Дoгађаjи

24.04.2024.

НСЗ на Сајму предузетништва и запошљавања у Техничкој школи “Павле Савић” у Новом Саду

Техничка школа “Павле Савић” је 23. априла била домаћин јединственог догађаја у Новом Саду – Сајма предузетника и привредних друштава, својеврсног Сајма запошљавања који је по први пут организовала једна новосадска средња школа. Овај догађај, који је био отворен за ученике ове и Машинске школе, послужио је као мост између образовања и пословног света, нудећи ученицима увид у прилике које их чекају на тржишту рада.

Прочитај више
Дoгађаjи

22.04.2024.

У Пироту одржан Сајам образовања и професионалне оријентације

У организацији Филијале Пирот Националне службе за запошљавање 18. априла је, у Спортској хали „Кеј“, одржан петнаести по реду Сајам образовања и професионалне оријентације, на ком је своје образовне профиле и студијске програме представило 10 средњих школа Пиротског округа и 15 факултета и високих школа из Пирота, Ниша, Лесковца и Београда.

Прочитај више
Дoгађаjи

22.04.2024.

У Пријепољу одржан Форум за послодавце

У Филијали Пријепоље Националне службе за запошљавање 19. априла је одржан први Форум за послодавце, током ког су привредницима представљени јавни позиви НСЗ за ову годину и промовисане мере активне политике запошљавања.

Прочитај више
Дoгађаjи

19.04.2024.

На Сајму у Ужицу 18 фирми тражило 220 радника

Сајам запошљавања који је јуче одржан у Ужицу, окупио је 18 послодаваца из Ужица, Севојна, Чајетине и Пожеге, који су огласили потребу за запошљавањем 220 радника различитих образовних профила и степена стручности. У понуди су била занимања из машинства, грађевинарства, електро струке, прехрамбене технологије, графичког дизајна, економије, саобраћаја, администрације и текстилства.

Прочитај више
Дoгађаjи

18.04.2024.

Филијала Београд НСЗ и Привредна комора Србије организовали „ Дан отворених врата са предузетницима“

У Привредној комори Србије данас су представници Националне службе за запошљавање Филијале Београд представили програме и мере активне политике запошљавања за 2024. годину, заинтересованим послодавцима и незапосленим лицима.

Прочитај више
Дoгађаjи

18.04.2024.

Форуми послодаваца одржани у Великој Плани и Смедеревској Паланци

Филијала Смедерево Националне службе за запошљавање организoвала је 16. и 17. априла форуме послодаваца у испоставама Велика Плана и Смедеревска Паланка на тему ,,Информисање о мерама активне политике запошљавања и промовисање значаја запошљавања теже запошљивих лица,,.

Прочитај више
Дoгађаjи

18.04.2024.

Сајам запошљавања у Вршцу понудио 230 слободних послова

У Конгесној сали Хотела Србија у Вршцу, локална филијала Националне службе за запошљавање 17. априла је организовала Сајам запошљавања на ком је 18 послодаваца понудило преко 230 слободних радних места.

Прочитај више
Дoгађаjи

17.04.2024.

Прокупачким послодавцима представљен пројекат ИПА 2020

Актуелни јавни позиви по Пројекту ,,Имплементација иновативних мера активног запошљавања и приступа за повећање интеграције дугорочно незапослених, младих, жена, особа са инвалидитетом и теже запошљивих група на тржишту рада'' ИПА 2020 представљали су повод за организовање инфо сесије са послодавцима, коју је Филијала Прокупље НСЗ организовала 16. априла у својим просторијама.

Прочитај више
Дoгађаjи

17.04.2024.

Јавни позиви представљени послодавцима у Панчеву

У Филијали Панчево Националне службе за запошљавање јуче је одржанa Инфо сесија за послодавце, на којој су представљени јавни позиви у оквиру пројекта Подршка иновативним мерама АПЗ, као и редовни јавни позиви НСЗ за 2024. годину.

Прочитај више