Дoгађаjи

28.11.2023.

Након обуке за столара одмах на посао!

У Филијали Ниш Националне службе за запошљавање у току је реализација различитих обука за тржиште рада, међу којима и обуке за столаре, који се овом послу уче у погону компаније Лувекс. Тим поводом, представници НСЗ су обишли полазнике ове обуке како би се лично уверили у њихов напредак у оспособљавању за обављање столарских послова.

Прочитај више
Дoгађаjи

13.11.2023.

На Сајму у Куршумлији компаније тражиле 70 радника

У организацији Филијале Прокупље Националне службе за запопшљавање 9. новембра је одржан Сајам запошљавања у Куршумлији, у просторијама ресторана Него, на ком је 12 послодаваца огласило потребе за запошљавањем око 70 нових радника. Поред десет послодаваца са територије Куршумлије, незапосленима су се на овом сајму представиле и компаније „Леони“ из Прокупља и „Кромберг&Схуберт“ из Крушевца.

Прочитај више
Дoгађаjи

10.11.2023.

У Бачкој Тополи одржан Сајам запошљавања

Филијала Суботица Националне службе за запошљавање одржала је 8. новембра у својој Испостави у Бачкој Тополи трећи сајам запошљавања у овој години, на којем је своје кадровске потребе представило 19 послодаваца.

Прочитај више
Дoгађаjи

10.11.2023.

На сајму запошљавања у Младеновцу 350 слободних радних места

Филијала Београд Националне службе за запошљавање у сарадњи са Градском општином Младеновац организовала је сајам запошљавања на коме је 35 послодаваца из Београда и околине Младеновца, исказало потребу за запошљавањем 350 радника.

Прочитај више
Дoгађаjи

08.11.2023.

У Пироту одржана трибина за матуранте Економске школе

Представници пиротске Филијале Националне службе за запошљавање, у сарадњи са Градском управом, одржали су 3. новембра у препуној сали Економске школе у Пироту трибину за матуранте под називом „Укључивање на тражиште рада, каријерно вођење и саветовање“.

Прочитај више
Дoгађаjи

03.11.2023.

Богата понуда послова на новосадском Сајму запошљавања

Јесењи Сајам запошљавања, одржан 1. новембра у Мастер центру Новосадског сајма, окупио је преко 50 компанија из различитих сектора пословања, које су у потрази за новим кадровима понудиле Новосађанима око 800 слободних радних места.

Прочитај више
Дoгађаjи

27.10.2023.

Пожаревачки послодавци тражили да запосле око 200 радника

Пожаревачка Филијала Националне службе за запошљавање је 25. октобра организовала Сајам запошљавања у Центру за културу у Пожаревцу, на којем се представило 20 послодаваца са понудом од око 200 слободних радних места.

Прочитај више
Дoгађаjи

26.10.2023.

На Сајму запошљавања у Вршцу преко 200 слободних радних места

У организацији Филијале Вршац Националне службе за запошљавање, 25. октобра је у Конгесној сали Хотела Србија одржан Сајам запошљавања, на ком је 20 послодаваца представило преко 200 слободних радних места.

Прочитај више
Дoгађаjи

23.10.2023.

На Сајму запошљавања у Смедеревској Паланци 400 слободних послова

Филијала Смедерево Националне службе за запошљавање, у сарадњи са Општином Смедеревска Паланка, организовала је 18 октобра Сајам запошљавања, у свечаној сали „Несам Црyстал Халл“ у Смедеревској Паланци.

Прочитај више
Дoгађаjи

20.10.2023.

У Лесковцу одржан 38. сајам запошљавања

Филијала Националне службе за запошљавање у Лесковцу организовала је 19. октобра 38. Сајам запошљавања, у новој спортској хали „Партизан“, где се окупило 36 послодаваца са подручја Јабланичког округа и више од 1.500 незапослених и оних који су тражили промену запослења.

Прочитај више
Дoгађаjи

13.10.2023.

У Врњачкој Бањи уручени уговори за самозапошљавање

У Скупштини Општине Врњачка Бања 11. октобра је уприличена свечаност поводом уручења 10 уговора за доделу субвенција за самозапошљавање. Будућим предузетницима уговоре су уручили директорка Филијале Краљево Националне службе за запошљавање Снежана Прелић, председник Општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић и заменик председника Општине Иван Џатић.

Прочитај више
Дoгађаjи

09.10.2023.

Филијали Београд уручена захвалница

Поводом 50 година од оснивања Савеза за церебралну и дечију парализу Београда, Националној служби за запошљавање Филијала за град Београд, Одсек за особе са инвалидитетом, уручена је захвалница за велики допринос раду Савеза.

Прочитај више
Дoгађаjи

05.10.2023.

Филијали Бор Националне службе за запошљавање додељена Плакета града Бора

На свечаној академији поводом 3. октобра, Дана града Бора и 79 година од ослобођења у Другом светском рату, Филијали Бор Националне службе за запошљавање дедељена је Плакета града Бора за изузетан допринос у спровођењу мера активне политике запошљавања. Вршиоцу дужности директора борске филијале Лидији Начић, Плакету је уручио градоначелник Александар Миликић.

Прочитај више
Дoгађаjи

03.10.2023.

Презентација јавних позива панчевачким послодавцима

У просторијама Филијале Панчево НСЗ је у петак 29. септембра одржана презентација актуелних јавних позива НСЗ за 2023. годину. Догађају су присуствовали Јелена Шиник, в.д. директора панчевачке филијале, Слободан Ђерић начелник Одељења за посредовање у запошљавању и планирање каријере и послодавци града Панчева.

Прочитај више
Дoгађаjи

28.09.2023.

Признање Градске библиотеке у Новом Саду за изузетну сарадњу новосадској филијали НСЗ

Градска библиотека у Новом Саду обележила је свој дан, у петак, 22. септембра, у Дигиталном омладинском центру, свечаним програмом. Том приликом, уручено је и посебно признање Националној служби за запошљавање за изузетну дугогодишњу сарадњу. Овогодишњи програм обележавања Дана библиотеке био је посвећен пре свега деци и младима, у контексту двеју значајних годишњица – 190 година од рођења најпознатијег српског дечјег песника, Јована Јовановића Змаја, познатијег као Чика Јова Змај, и 68 година постојања и рада Дечјег одељења Библиотеке.

Прочитај више
Дoгађаjи

25.09.2023.

У Лебану почела реализација мера активне политике запошљавања

У Лебану су крајем прошле седмице уручени уговори овогодишњим корисницима програма јавних радова, стручне праксе и самозапошљавања. Преко ових мера активне политике запошљавања биће ангажован укупно 81 незапослени са евиденције Испоставе Лебане НСЗ.

Прочитај више
Дoгађаjи

25.09.2023.

У Пријепољу почиње са радом 81 нови предузетник

У просторијама Филијале Пријепоље Националне службе за запошљавање 21. септембра је организована свечана додела уговора корисницима субвенције за самозапошљавање, на основу Споразума о суфинансирању, потписаног са Општином Пријепоље.

Прочитај више
Дoгађаjи

22.09.2023.

Велика заинтересованост незапослених на сајму за ОСИ у Београду

Филијала Београд Националне службе за запошљавање у сарадњи са Градском општином Врачар организовала је сајам запошљавања на којем је 25. послодаваца из Београда, исказало потребу за запошљавањем преко 150 ОСИ радника. На сајму који је одржан 21. септембра у простору општине , највише слободних послова понуђено је за позиције: возача, декоратера, продавца, сарадника за подршку, помоћног радника у производњи, магационера, административног радника, курира, агента у кол центру, књиговође, помоћног књиговође, физиотерапеута, психолога, неговатељице, спремачице, медицинске сестре, радника у трезору, радника у обезбеђењу, саветника у осигурању, помоћног радника у кухињи, шанкера, конобара, правног саветника, тапетара, кројача и сервисера намештаја.

Прочитај више
Дoгађаjи

21.09.2023.

Самозапошљавање и ново запошљавање у Врању

Представници врањске Филијале Националне службе за запошљавање и Града Врања доделили су 19. септембра уговоре корисницима програма самозапошљавања и запошљавања незапослених лица из категорије теже запошљивих.

Прочитај више