Вести

22.10.2024.

Боснић у Бору: На располагању смо свим пословним субјектима - посебно стратешким партнерима

Директор Националне службе за запошљавање Милан Боснић и заменик директора НСЗ Петар Јарић, посетили су Сајам запошљавања у Бору, где су 32 послодавца понудила 330 слободних радних места. Највеће интересовање незапослених било је и овог пута за рад у Зиђиновим рударским компанијама, посебно у компанији Србија Зиђин Мајнинг, која је за пет година рада вишеструко повећала број запослених.

Прочитај више
Вести

21.10.2024.

Савез слепих Србије доделио захвалницу Националној служби за запошљавање - Филијали Крагујевац

У уторак, 15. октобра, у Књажевско-српском театру у Крагујевцу, обележени су Међународни дан слепих и слабовидих особа и 70 година постојања Окружне организације Савеза слепих Србије, уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Града Крагујевца.

Прочитај више
Вести

21.10.2024.

Потписан Меморандум о разумевању између Националне службе за запошљавање и удружења „Тачка повратка“

У понедељак, 21. октобра, у Београду је потписан Меморандум о разумевању између Националне службе за запошљавање (НСЗ) Републике Србије и удружења „Тачка повратка“, чији су потписници Милан Боснић, директор НСЗ и Урош Живковић, програмски директор удружења.

Прочитај више
Вести

16.10.2024.

КАРАВАН ЗАПОШЉАВАЊА У ПОСЕТИ ЦРВЕНОЈ РЕЦИ

У оквиру услуге Караван запошљавања, мобилни тим пиротске Филијале Националне службе за запошљавање, састављен од саветника за запошљавање и организатора програма запошљавања, обишао је 15. октобра село Црвена Река у Општини Бела Паланка.

Прочитај више
Вести

14.10.2024.

У Смедереву завршена онлајн Обука за дигитални маркетинг

У просторијама смедеревске Филијале Националне службе за запошљавање 14. октобра свечано су уручени сертификати за 8 полазника онлајн Обуке за дигитални маркетинг, организоване у оквиру програма обука за тржиште рада.

Прочитај више
Вести

11.10.2024.

Јавни позиви НСЗ представљени послодавцима у Панчеву

У просторијама Регионалне привредне коморе јужнобанатског управног округа у Панчеву јуче је одржана презентација за послодавце на којој су представљени јавни позиви за дугорочно незапослена лица. Учествовало је 19 послодавца из Панчева, док су јавне позиве презентовали Вања Милићевић, начелник Одељења за програме запошљавања, предузетништво, образовање и обуке, и Зорица Максимовић саветница за рад са особама са инвалидитетом (ОСИ).

Прочитај више
Вести

11.10.2024.

Одржан Сајам запошљавања у Житорађи

Близу 150 незапослених успоставило је данас директан контакт са послодавцима током Сајма запошљавања који је Филијала Прокупље Националне службе за запошљавање организовала у Дому културе у Житорађи. Своје штандове на Сајму је имало 14 компанија које су огласиле потребу за попуњавањем 110 слободних радних места.

Прочитај више
Вести

11.10.2024.

Споразум о сарадњи Службе за управљање кадровима и Рашког управног округа

У просторијама Филијале Краљево Националне службе за запошљавање 9. октобра је потписан Споразум о сарадњи Рашког управног округа и Службе за управљање кадровима, у циљу децентрализације и рационализације пословања.

Прочитај више
Вести

10.10.2024.

Покрајински секретаријат и НСЗ потписали споразум о реализацији Стручне праксе

У згради Покрајинске владе Војводине у Новом Саду данас је потписан споразум између Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Националне службе за запошљавање о реализацији програма Стручне праксе.

Прочитај више
Вести

10.10.2024.

У новопазарском Миграционом сервисном центру одржан „Link up“

У просторијама Филијале новопазарске Националне службе за запошљавање 9. октобра је одржан „Link up“ састанак на коме су представљене активности и презентована искуства у раду теренских јединица Миграционих сервисних центара (МСЦ).

Прочитај више
Вести

10.10.2024.

У Инђији додељени уговори за самозапошљавање

У сали Општине Инђија 3. октобра су додељени уговори незапосленима за коришћење државне субвенције за самозапошљавање. Уговоре су корисницима уручили директор Националне службе за запошљавање Милан Боснић, његов заменик Петар Јарић, в.д. директора сремскомитровачке Филијале НСЗ Маријана Грабић, председник Општине Инђија Марко Гашић и председник СО Инђија Ђорђе Димић.

Прочитај више
Вести

07.10.2024.

Зајечарска Филијала награђена за значајан допринос развоју града

Поводом прославе Дана града Зајечара, у недељу 6. октобра одржана је свечана академија на којој су додељена признања најуспешнијим појединцима и институцијама, међу којима и зајечарској Филијали Националне службе за запошљавање, која је одликована признањем за значајан допринос развоју града.

Прочитај више
Вести

03.10.2024.

У Бору додељено 45 уговора за програме запошљавања

У скупштинској сали Града Бора, 1. октобра уручени су уговори корисницима програма запошљавања које, на основу овогодишњег Локалног акционог плана, градска управа спроводи уз техничку подршку Националне службе за запошљавање.

Прочитај више
Вести

03.10.2024.

Запошљавање угрожених група у Пироту

У Филијали Пирот Националне службе за запошљавање организовани су интервјуи послодаваца и незапослених заинтересованих за укључивање у шестомесечну плаћену праксу у оквиру пројекта „Помоћ при запошљавању и самозапошљавању угрожених група“.

Прочитај више
Вести

01.10.2024.

Донација рачунара Заводу за васпитање деце и омладине

У данашњем дигиталном свету, технологија игра кључну улогу у образовању и развоју младих људи. У оквиру својих активности усмерених на подршку младима, Национална служба за запошљавање (НСЗ) донирала је десет рачунара Заводу за васпитање деце и омладине.

Прочитај више
Вести

27.09.2024.

Десет рачунара на поклон Установи за децу и младе „ Сремчица“

Национална служба за запошљавање донирала је рачунаре Установи која збрињава децу и младе са сметњама у развоју и одрасла лица са интелектуалним тешкоћама и тешкоћама у комуникацији.

Прочитај више
Вести

09.09.2024.

Директор Боснић на конференцији Светске асоцијације јавних служби за запошљавање

Директор Националне службе за запошљавање (НСЗ) Милан Боснић, директорка Сектора за подршку запошљавању Неда Милановић и начелница Одељења за пројекте и међународну сарадњу Адријана Цицовић, учествовали су на конференцији Светске асоцијације јавних служби за запошљавање (WAPES), од 4. до 5. септембра у Лугану.

Прочитај више