Послови

14.02.2024.

ИНСТИТУТ ЗА КАРДИОВАСКУЛАРНЕ БОЛЕСТИ “ДЕДИЊЕ”

ИНСТИТУТ ЗА КАРДИОВАСКУЛАРНЕ БОЛЕСТИ “ДЕДИЊЕ” 11000 Београд, Хероја Милана Тепића 1

ИНСТИТУТ ЗА КАРДИОВАСКУЛАРНЕ БОЛЕСТИ “ДЕДИЊЕ”
11000 Београд, Хероја Милана Тепића 1

Санитарни техничар за рад у Служби за радну и срединску безбедност у здравству
на одређено време од 3 месеца

УСЛОВИ: IV степен стручне спреме медицинске струке одговарајућег смера (санитарни техничар); положен стручни испит; лиценца.

Санитарно – еколошки инжењер за рад у Служби за радну и срединску безбедност у здравству
на одређено време од 3 месеца

УСЛОВИ: VI (VI-1/VI-2) степен стручне спреме медицинске струке одговарајућег смера (специјалиста/струковни санитарно – еколошки инжењер); положен стручни испит; лиценца.

Медицинска сестара/техничар
на одређено време од 3 месеца
30 извршиоца

УСЛОВИ: IV/VI степен стручне спреме медицинске струке одговарајућег смера; положен стручни испит; лиценца.

ОСТАЛО: Кандидати треба да поднесу: пријаву на конкурс; кратку пословну биографију са контакт подацима (ЦВ); оверену фотокопиуа дипломе о завршеној школи са којом конкуришу; оверену фотокопију уверења о положеном стручном испиту; лиценцу КМСЗТ Србије; доказ о радном стажу, уколико кандидат има радни стаж (копија радне књижице, листинг ПИО фонда и друго); уверење о држављанству; извод из матичне књиге рођених. Изјава о сагласности за обраду личних података. Описи послова за радна места су утврђени Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији радних задатака и послова у организационим јединицама Института за кардиоваскуларне болести „Дедиње”, и кандидатима су доступни на увид у просторијама Службе за правне послове радним данима од 14 до 15 часова. Пријаве и доказе о испуњењу услова из огласа кандидати могу предати лично Писарници Института или послати поштом на наведену адресу Института, са назнаком „за конкурс за запошљавање”. Кандидати који уђу у ужи избор биће позвани на разговор. Кандидати који буду изабрани по овом конкурсу дужни су да поред докумената потребних на пријаву на конкурс, ради заснивања радног односа, доставе оверену фотокопију лиценце или оверену фотокопију решења о упису у одговарајућу комору здравствених радника, лекарско уверење о здравственој способности у складу са позитивним прописима, као и потврду да нису кривично осуђени нити да су под кривичном истрагом. Тек након подношења наведених докумената је могуће заснивање радног односа. Рок за подношење пријава истиче осмог дана од дана објављивања конкурса. Неблаговремене и непотпуне пријаве на конкурс неће бити разматране.