Послови

18.12.2023.

ИНСТИТУТ ЗА ТРАНСФУЗИЈУ КРВИ СРБИЈЕ

ИНСТИТУТ ЗА ТРАНСФУЗИЈУ КРВИ СРБИЈЕ 11000 Београд, Светог Саве 31

ИНСТИТУТ ЗА ТРАНСФУЗИЈУ КРВИ СРБИЈЕ
11000 Београд, Светог Саве 31

Доктор медицине
на одређено време до 3 месеца трајања, због повећаног обима посла

УСЛОВИ: Високо образовање: на интегрисаним академским студијама, по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; на основним студијама у трајању од најмање пет година, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године. Додатна знања / испити / радно искуство: стручни испит; лиценца; најмање шест месеци радног искуства у звању доктора медицине. Кандидат је дужан да уз пријаву достави радну биографију и фотокопије: дипломе; уверења о положеном стручном испиту; лиценце. Опис посла: реализација програма и планова пружања услуга здравственим установама и планова рада Одељења уз надзор доктора медицине специјалисте у трансфузиологији, имунохематолошка претрансфузиона испитивања пацијената, индикована и рационална примена крви и продуката од крви, надзор и праћење ефеката трансфузије крви уз надзор доктора медицине специјалисте у трансфузиологији, и други послови.

Помоћни радник
на одређено време до 6 месеци трајања, због повећаног обима посла

УСЛОВИ: Основно образовање. Кандидат је дужан да уз пријаву достави радну биографију и фотокопију: сведочанства о завршеној осмогодишњој школи. Опис посла: пренос, складиштење и експедиција биолошког материјала, прихватање и пренос јединица целе крви из сале и мобилних екипа Института, пренос пречишћене воде за потребе Одељења Института, пренос осталог материјала и прибора за рад за потребе Института, и други послови.

ОСТАЛО: Рок за подношење пријава је 8 дана од дана објављивања Огласа. Одлука о избору кандидата биће објављена на сајту Института за трансфузију крви Србије www.nbti.org.rs у делу Огласи и конкурси и неће се достављати учесницима јавног конкурса. Пријаве се подносе поштом или лично на адресу: Институт за трансфузију крви Србије, Београд, Светог Саве 31. Достављена документа се не враћају. Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се разматрати. Термини који се користе у овом Огласу, а који имају родно значење, изражени у граматичком мушком роду, подразумевају природни женски и мушки пол лица на које се односе.