Послови

30.06.2023.

Инжењер инвестиционог / техничког одржавања / одржавања уређаја и опреме

УНИВЕРЗИТЕТСКИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР СРБИЈЕ


УНИВЕРЗИТЕТСКИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР СРБИЈЕ

расписује конкурс за пријем у радни однос на одређено време са пуним односно скраћеним радним временом због привремено повећаног обима посла у трајању до 3 месеца у складу са позитивним прописима и то за:

ТЕХНИЧКИ РАДНИК СА ВИСОКОМ / ВИШОМ СТРУЧНОМ СПРЕМОМ – 1 ИЗВРШИЛАЦ:

I за Службу за техничке и друге сличне послове
-1 инжењер инвестиционог / техничког одржавања / одржавања уређаја и опреме
на одређено време због привремено повећаног обима посла у трајању до 3 месеца за рад у Одељењу производње и дистрибуције топлотне енергије у Сектору енергетике

УСЛОВИ: високо образовање; -на основним академским студијама у обиму од најмање 240 ЕСПБ, односно специјалистичким струковним студијама, по пропису који уређује високо образовање почев од 10. септембра 2005. године; на основним студијама у трајању од најмање четири године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; или на основним студијама у обиму од 180 ЕСПБ, по пропису који уређује високо образовање почев од 10. септембра 2005. године; на студијама у трајању до три године по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године.

Заинтересовани кандидати уз пријаву као доказ о испуњењу наведених услова подносе следећа документа:
- кратка пословна биографија (са контакт подацима)
- оверену фотокопију дипломе о завршеној школи са којом кандидат конкурише
- доказ о радном стажу, уколико кандидат има радног стажа (листинг из ПИО фонда копија радне књижице и друго)
- уверење о држављанству

Опис посла за радно место утврђен је Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији радних задатака и послова у организационим јединицама Универзитетског клиничког центра Србије и кандидатима је доступан на увид у просторијама Службе за правне послове Универзитетског клиничког центра Србије радним данима од 14 до 15 часова.

Пријаве и доказе о испуњењу услова кандидати могу предати лично архиви Универзитетског клиничког центра Србије, или послати поштом на адресу: Универзитет клинички центар Србије, 11000 Београд, Пастерова 2, са назнаком „За конкурс за запошљавање“.

Кандидати који уђу у ужи избор биће позвани на разговор.

Кандидати ће о одлуци о избору за пријем у радни однос бити обавештени на интернет страници Универзитетског клиничког центра Србије.

Рок за подношење пријава истиче 8-ог дана од дана објављивања конкурса на интернет страници Националне службе за запошљавање и Министраства здравља РС.

Неблаговремене и непотпуне пријаве на конкурс неће бити узете у разматрање.