Послови

03.07.2023.

Медицински техничар

ЗАВОД ЗА УРГЕНТНУ МЕДИЦИНУ БЕОГРАД 11000 Београд

ЗАВОД ЗА УРГЕНТНУ МЕДИЦИНУ БЕОГРАД
11000 Београд, Булевар Франше Д' Епереа 5

Медицински техничар
за рад у Служби за хитну медицинску помоћ у Заводу за ургентну медицину Београд

УСЛОВИ: поред општих услова предвиђених законом, кандидат мора испуњавати и следеће посебне услове: ССС, медицинска школа - општи смер; положен стручни испит за звање медицински техничар; дозвола за рад – лиценца, издата од надлежног органа (ако је кандидат из радног односа) или решење о упису у Комору (ако кандидат није у радном односу); уверење да се против кандидата не води истрага или кривични поступак (не старије од 6 месеци); уверење Полицијске управе да лице није осуђивано за кривично дело на безусловну казну затвора од 6 месеци (не старије од 6 месеци).
Као доказе о испуњености услова, кандидати су дужни да доставе: пријаву на оглас са кратком биографијом, бројем телефона и адресом; фотокопију извода из матичне књиге рођених; фотокопију уверења о држављанству; фотокопију уверења да се против кандидата не води истрага или кривични поступак (не старије од 6 месеци); фотокопију уверења Полицијске управе да лице није осуђивано за кривично дело на безусловну казну затвора од 6 месеци (не старије од 6 месеци). За послове из тачке 1. огласа: и фотокопија дипломе о завршеној медицинској школи, фотокопија уверења о положеном стручном испиту; фотокопија лиценце издате од стране надлежног органа (ако је кандидат из радног односа) или фотокопија решења о упису у Комору (ако кандидат није у радном односу).

ОСТАЛО: пријаве на оглас послати препоручено поштом, на адресу Завода за ургентну медицину Београд, Бул. Франше д' Епереа 5, са назнаком: „За јавни оглас“ и навођењем радног места на које конкурише. Оглас се објављује на интернет страници Министарства здравља Републике Србије, на сајту Националне службе за запошљавање, на Огласној табли и сајту Завода за ургентну медицину Београд. Рок за подношење пријава на оглас је 8 дана од дана објављивања на сајту Националне службе за запошљавање. Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се разматрати. Кандидати који уђу у ужи избор биће позвани на разговор. Достављена документација се не враћа, те се из тог разлога траже неоверене фотокопије. Одлука о избору кандидата донеће се у року од 30 дана од дана истека рока за подношење пријава и иста ће бити објављена на веб-страници Завода за ургентну медицину Београд. Кандидат који будe изабран за пријем у радни однос на неодређено време пре склапања уговора о раду биће дужан да достави оверене копије доказа о испуњености услова, доказ о започетој или извршеној имунизацији у складу са Правилником о имунизацији и извештај о извршеном претходном лекарском прегледу за рад под отежаним условима.