Вести

19.10.2022.

На сајму запошљавања посла за 462 Вршчана

Филијала Вршац Националне службе за запошљавање одржала је 19. октобра у хотелу „Србија“ сајам запошљавања на ком се представило 36 послодаваца који су исказали потребу за запошљавањем 462 радника.

На сајму су били тражени неквалификовани радници, радници у производњи, агенти теренске продаје, пекари, продавци, административни радници, возачи, зидари, фризери, електромонтери, дипломирани економисти, столари, ветеринари, рецепционари, конобари, кувари, магационери, тесари, лекари, фармацеути, инжењери машинства и електротехнике...

Манифестацију је званично отворио директор вршачке Филијале НСЗ Радојица Лазин, а присутнима се обратила и градоначелница Драгана Митровић. 

Иначе, ово је био други сајам запошљавања који је Филијала Вршац НСЗ организовала ове године, а први је био одржан у Белој Цркви.

На штанду НСЗ послодавци су могли да добију све информације о јавним позивима за запошљавање који су тренутно отворени, а незапосленим лицима пружена је и помоћ око писања радне биографије.

Сајмови запошљавања представљају добру прилику за незапослене да се директно представе послодавцима и предају им своју радну биографију. Будући да су отвореног типа, на сајмовима могу, поред незапослених лица, да учествују и запослени који траже промену запослења.