Вести

19.05.2022.

Национална служба за запошљавање на Самиту ХР лидера 2022

Представници Одељења за развој односа са послодавцима Националне службе за запошљавање учествовали су на трећој по реду конференцији Бизнис и људи - Самит ХР лидера 2022, одржаној 18. маја у Београду.

Овогодишњи самит окупио је бројне власнике компанија, менаџере и стручњаке из области људских ресурса, који су дискутовали о тренутним трендовима, иновативним решењима и промоцији примера добре праксе успешних компанија.

Дискусија је била вођена према одређеним темама фокусираним на: Подршку компанијама, Регрутовање кандидата, Брендирање послодавца, Хибридно радно место, Агилни ХР, Дигиталну ХР трансформацију, Управљање талентима - привлачење и задржавање врхунских талената, ХР као покретач бизнис трансформације и People Analytics.

Представници Националне службе за запошљавање су на овом скупу указали на значај и предност директних контаката свих значајних актера на тржишту рада у даљем развоју и јачању комуникације у области управљања људским ресурсима. Они су том приликом представили новитете у раду Службе, првенствено значајне кораке који су направљени у дигитализацији услуга за кориснике, као и на интензивне активности у унапређењу сарадње са послодавцима.