Саопштења

12.03.2024.

Новосадска Филијала позива послодавце на Сајам запошљавања 21. марта

Филијалa Нови Сад Националне службе за запошљавање и Град Нови Сад позивају послодавце и незапослене суграђане на први овогодишњи Сајам запошљавања, који ће бити одржан 21. марта од 10 до 15 часова на Новосадском сајму, улица Хајдук Вељкова бр.11.

Пријава послодаваца за учешће је у току и врши се: лично у Филијали Нови Сад НСЗ, позивом на број телефона 021/488-55-18, или преко е-маил адресе ana.latinovic@nsz.gov.rs. Послодавци ће на сајму бити у могућности да искажу своје кадровске потребе и једноставно и брзо пронађу потребне раднике. На располагању им је и бесплатна професионална селекција приликом избора кандидата, као и могућност коришћења финансијских олакшица НСЗ при запошљавању.

Заинтересована незапослена лица треба да се јаве свом саветнику за запошљавање ради евидентирања учешћа и информисања о припреми за сајам. НСЗ саветује незапослене да пре доласка на овакав догађај похађају Обуку за активно тражење посла, која је доступна и на онлине платформи НСЗ за учење, како би што боље саставили свој CV и припремили се за разговор са послодавцима.