Вести

27.04.2023.

Одржан сајам запошљавања Тop Job у Београду

Једанаести по реду сајам запошљавања Тop Job, одржао се 25. априла у Дому омладине у Београду.

Сајам је посвећен незапосленим лицима, онима који траже посао, као и онима који желе да пронађу бољи посао и напредују у каријери. 

Тop Job је идеална прилика да сви заинтересовани послодавци прикупе биографије кандидата, али и шанса да се у директом контакту сва заинтересована лица сретну са највећим компанијама из Србије и региона.

„Наша компанија препознаје значајне сајмове запошљавања попут „Топ Јоб“ као добру прилику да се представи јавности и потенцијалним кандидатима. „Топ Јоб“ се залаже за промовисање друштвено одговорног запошљавања особа са инвалидитетом, као и подстицање запошљавања младих, што представља управо и опредељење наше компаније. Ове године наш фокус је пре свега био на привлачењу младих талената који желе да граде каријер“ поручили су из Wiener Städtische осигурање.

Сајам се и ове године одржава уз подршку Националне службе за запошљавање Филијале за град Београд.

Представници НСЗ Филијале за град Београду кажу да сајмови гарантују прави избор кадра и да обједињују више видова промоције за послодавце и њихове компаније.

Учешће на сајму запошљавања доприноси унапређењу бренда послодавaца и значајно поспешује процес селекције и регрутације.

На сајту НСЗ доступан је календар одржавања сајмова запошљава у Београду, а први следећи предвиђен је за 17. мај у сарадњи са ГО Звездара.