Саопштења

26.09.2022.

Пазовачким послодавцима потребно преко 750 радника

Филијала Сремска Митровица Националне службе за запошљавање организује сајам запошљавања у петак, 30. септембра, у периоду од 11 до 13 часова, у Комплексу спортско рекреативних базена у Новој Пазови.

На сајму ће учествовати 23 послодавца која су истакла потребу за запошљавањем око 777 радника разних образовних профила и степена квалификација. На штанду Националне службе за запошљавање незапослени и послодавци моћи ће да добију све потребне информације о актуелним програмима за подстицање запошљавања, а незапосленима ће бити пружена и помоћ у писању радне биографије (ЦВ).

Иначе, сајам запошљавања ће и ове године традиционално бити одржан у оквиру петнаестог по реду Регионалног сајма привреде, 29. и 30. септембра, који организују Регионална привредна комора Сремског управног округа и Општина Стара Пазова. На овај начин, спајањем манифестација, послодавцима ће бити омогућен избор најбољих кандидата за запошљавање.

Национална служба позива све тражиоце запослења да посете сајам запошљавања у Новој Пазови и искористе прилику да се у непосредном контакту са послодавцима информишу о слободним радним местима и условима рада, и предају им своје радне биографије са којима конкуришу за посао.