Саопштења

13.03.2024.

Пријавите се за учешће на сајмовима запошљавања у Кикинди и Кањижи

Кикиндска Филијала Националне службе за запошљавање позива послодавце и незапослене да се пријаве за учешће на сајмовима запошљавања у Кикинди и Кањижи.

Сајам у Кикинди ће бити одржан 4. априла од 11 часова, у Спотској хали Партизан, на адреси Трг српских добровољаца 23, док ће сајам у Кањижи бити одржан 5. априла од 11 часова, у Образовно културној установи Цнеса, на адреси Главни Трг 9.

Сви послодавци који имају потребу за новим кадровима могу да се пријаве за учешће на овим догађајима и на тај начин добију могућност директног контакта са великим бројем тражиоца запослења.

НСЗ позива и тражиоце запослења да се јаве својим саветницима за запошљавање како би преузели упуте за учешће на овим догађајима на којима ће бити у прилици да истовремено конкуришу за више слободних радних места.

За учешће на Сајму запошљавања у Кикинди сви заинтересовани могу се пријавити надлежним организационим јединицама Националне службе за запошљавање, преко е-маил адресе: Smiljka.Rodic@nsz.gov.rs, или путем телефона 0230/411-704.

За учешће на сајму у Кањижи, послодавци се могу пријавити надлежним организационим јединицама НСЗ, преко е-маил адресе: Silke.AproVarga@nsz.gov.rs, или путем телефона 024/4873-391.