Послови

29.12.2023.

Радна места која се попуњавају...

ДОМ ЗДРАВЉА ДОЊА ГУШТЕРИЦА

 

ДОМ ЗДРАВЉА ДОЊА ГУШТЕРИЦА

За пријем у радни однос на одређено време до 28.02. 2024. године

1. Доктор медицине

2. Дипломирани економиста

3. Лабораторијски техничар

4. Референт за финансијско рачуноводствене послове

5. Домар мајстор одржавања/водоинсталатер

6. Домар мајстор одржавања/машински техничар

7. Спремач/спремачица просторија у којима се пружају здравствене услуге
2 извршиoца

УСЛОВИ: Опис послова за наведена радна места утврђен је Правилником о организацији и систематизацији радних места Дома здравља Доња Гуштерица.
Поред општих услова утврђених Законом о раду ,кандидати треба да испуњавају следеће услове: Под бројем 1: стручна спрема/образовање: високо образовање: на интегрисаним академским студијама по пропису који уређује високо образовање, почев од 10.09. 2005. године или на основним студијама из области медицине у трајању од најмање 5 година по пропису који је уређивао високо образовање до 10.09. 2005. године. Медицински факултет VII степен образовања. Додатна знања / испити / радно искуство: положен стручни испит, лиценца, најмање 6 месеци радног искуства у звању доктора медицине. Под бројем 2: стручна спрема/образовање: високо образовање: на основним академским студијама у обиму од најмање 240 ЕСПБ из области економије односно специјалистићким струковним студијама , по пропису који уређују високо образовање почев од 10.септембра 2005. године; на основним студијама у трајању од најмање 4 године ,у занимању дипл .економиста по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005 године. Додатна знања /испити/радно искуство: знање рада на рачунару. Под бројем 3: стручна спрема /образовање: средње образовање, медицинска школа, смер лабораторијски техничар, IV степен образовања. Додатна знања /испити/ радно искуство. Стручни испит, лиценца или решење о упису у надлежну комору, најмање 6 месеци радног искуства у звању лабораторијски техничар. Под бројем 4: стручна спрема /образовање: средње образовање, средња економска школа, гимназија или друга средња школа у трајању од 4 године административног занимања. Додатна знања /испити/радно искуство: знање рада на рачунару. Под бројем 5: стручна спрема /образовање: средње образовање у трајању од 4 године или школа за КВ раднике у занимању водоинсталатер. Под бројем 6: стручна спрема /образовање: средње образовање у трајању од 4 године или школа за КВ раднике, занимање машински техничар или друга средња техничка школа. Под бројем 7: стручна спрема /образовање: основно образовање.

ОСТАЛО: Кандидати у затвореној коверти подносе:
- пријаву својеручно потписану са кратком биографијом, мејл адресом и контакт телефоном
- оверену фотокопију дипломе о стеченом образовању одговарајћег профила;
- oверену фотокопију уверења (потврде) o положеном стручном испиту за радно место под бројем 1 и 3
- оверену фотокопију лиценце издате од надлежне коморе или фотокопију решења о упису у именик kоморе за радно место под бројем 1 и 3
- оверену фотокопију извода из матичне књиге рођених;
- оверену фотокопију извода из матичне књиге венчаних( ако је кандидат променио презиме);
- личну карту(очитану)
- оверену фотокопију уверења о држављанству;

Kандидати који испуњавају услове огласа могу бити позвани на разговор ради пружања додатних информација кoје могу бити важне за доношење одлуке о избору кандидата,o чему одлуку доноси вд директора. Oдлука о избору кандидата koји ће бити примљени у радни однос биће донета у року од највише 30 дана од дана завршетка огласа.

Пре заснивања радног односа кандидат који буде изабран је дужан да достави:
 - лекарско уверење као доказ о здравственој оспособљености за послове за које се заснива радни однос
-уверење да се против кандидата не води истрага или кривични поступак( уверење издаје суд) не старије од 6 месеци;
-уверење о (не) кажњавању (уверење издаје полицијска управа) не старије од 6 месеци.

Кандидати који не буду изабрани неће бити посебно обавештавани о резултатима огласа.
Приложена конкурсна документација се неће враћати кандидатима. Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврху избора у радни однос .Подаци се не могу користити у друге сврхе. Оглас објавити код Националне службе за запошљавање,интернет страницама Министарства здравља РС /Огласи и конкурси здравствених установа и огласној табли и интернет страници Дома здравља Доња Гуштерица. Рок за подношење пријаве је 8 дана од дана објављивања огласа на интернет страницама Националне службе за запошљавање. Пријаве са потребном документацијом доставити у затвореној коверти са назнаком пријава за оглас, са називом и редним бројем радног места за које се конкурише на адресу Дом здравља Доња Гуштерица 38207 Доња Гуштерица  или доставити лично у ДЗ Доња Гуштерица, Служби за правне послове. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати. Пријаве достављене електронском поштом биће одбачене и неће се узети у разматрање.