Послови

29.12.2023.

Радна места која се попуњавају...

ДОМ ЗДРАВЉА ГРАЧАНИЦА

 

ДОМ ЗДРАВЉА ГРАЧАНИЦА

Оглашава се потреба за пријем у радни однос на одређено време до 28.02.2024. године, на упражњеним радним местима и то:

1). Медицинска сестра техничар у амбуланти
за рад у здравственим амбулантама у Сушици, Преоцу, Доњој Брњици
3 извршиоца

2). Возач у хитној медицинској помоћи
2 извршиоца

УСЛОВИ: Опис послова за наведена радна места утврђен је Правилником о организацији и систематизацији радних места Дома здравља Грачаница. Поред општих услова утврђених законом о раду, кандидати треба да испуњавају и следеће услове: под бројем 1: стручна спрема / образовање: средња медицинска школа, општи смер, IV степен образовања. Додатна знања /испит/радно искуство: положен стручни испит, лиценца или решење о упису у надлежну комору, најмање шест месеци радног искуства у звању медицинска сестра/ техничар. Под бројем 2: стручна спрема/образовање: средње образовање. Додатна знања /испит/радно искуство: возачка дозвола Б категорије.

ОСТАЛО: Уз пријаву својеручно потписану са кратком биографијом, адресом, e-mail адресом и контакт телефоном , кандидати у затвореној белој коверти подносе:
- оверену фотокопију дипломе о стеченом образовању одговарајућег профила ;
- оверену фотокопију уверења (потврде) о положеном стручном испиту за радно место под бројем 1 .
- оверену фотокопију лиценце издате од надлежне коморе или оверену фотокопију решења о упису у именик коморе за радно место под бројем 1.
- оверену фотокопију извода из матичне књиге рођених;
- оверену фотокопију извода из матичне књиге венчаних (ако је кандидат променио презиме);
- личну карту (очитану);
- оверену фотокопију уверења о држављанству;

Кандидати који испуњавају услове огласа могу бити позвани на разговор ради пружања додатних информација које могу бити важне за доношење одлуке о избору кандидата, о чему одлуку доноси в.д. директора. Одлука о избору кандидата који ће бити примљен у радни однос биће донета у року од највише 30 дана од дана завршетка огласа. Кандидати који не буду изабрани неће бити посебно обавештавани о резултатима конкурса.

Пре заснивања радног односа кандидат који буде изабран је дужан да достави:
- уверење да се против кандидата не води истрага или кривични поступак (уверење издаје суд) не старије од 6 месеци,
- уверење о (не) кажњавању (уверење издаје полицијска управа) не старије од 6 месеци,
- лекарско уверење као доказ о здравственој способности за послове за који се заснива радни однос у оригиналу.

Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврху избора у радни однос . Подаци се не могу користити у друге сврхе.
Оглас објавити код Националне службе за запошљавање , интернет страницама Министарства здравља РС/Огласи и конкурси здравствених установа и интернет страници Дома здравља Грачаница. Рок за подношење пријаве је 8 дана од дана објављивања огласа на интернет страницама Националне службе за запошљавање.

Пријаве са могу послати поштом на адресу: Дом здравља Грачаница, Грачаница – пријава на оглас , ул. Томислава Секулића бб , 38205, АП К и М, или доставити лично у Дому здравља Грачаница, Служби за правне послове , са назнаком за које радно место се подноси пријава на оглас. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати. Пријаве достављене електронском поштом биће одбачене и неће се узети у разматрање.