Саопштења

06.04.2023.

Сајам запошљавања 13. априла у Новом Пазару

Филијала Нови Пазар Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања у четвртак 13. априла, са почетком у 12 часова, у сали Дома омладине у Новом Пазару.

Планирано је учешће више од 30 послодаваца који ће понудити око 200 слободних радних места. Очекује се учешће и више од 1.500 незапослених лица, активних тражилаца посла, који ће се на сајму представити будућим послодавцима.

На сајму ће највише бити тражени: грађевински инжињери, архитекте, дипломирани економисти, дизајнери текстила, машински инжињери са посебним лиценцама, возачи камиона, аутомеханичари, електроинсталатери, шивачи текстила, тапетари, конобари, кувари, рецепционари, административни радници, руковаоци грађевинским машинама, помоћни грађевински радници...

Учешће на сајму потврдиле су компаније: произвођачи текстила“ Мизан лајн“, хотели “Врбак НД“, и “Аква термале“, произвођачи намештаја “Нумановић СНС“, грађевиске фирме “Нови Пазар - Пут“ и „Трго Кемо Гроуп“, транспортно предузеће “Ервин“, Дунав осигурање и многи други.

Заинтересовани послодавци који желе да учествују на Сајму запошљавања, ближе информације могу добити у просторијама Филијале Нови Пазар НСЗ, ул. Шабана Коче бр. 18, или на телефоне 020-330014 и 020-330055. Пријаву за учешће на сајму, са подацима о броју потребних радника и њиховим занимањима могу доставити новопазарској филијали најкасније до 12.априла.