Саопштења

13.10.2022.

Сајам запошљавања 19. октобра у Лесковцу

Филијала Националне службе за запошљавање у Лесковцу организује 36. сајам запошљавања, у среду, 19. октобра, од 11.00 сати, у холу Лесковачког културног центра, ул. Булевар ослобођења бр.101.

На другом овогодишњем сајаму запошљавања учешће је најавило 17 послодаваца из области дрвопрерађивачке, текстилне и  индустрије грађевинског материјала, производње и прераде хране, електроиндустрије, услуга осигурања и трговине. Они су огласили потребу за запошљавањем више од 400 радника различитих профила занимања: дипл.економиста, менаџера, правника, инжењера техничких струка, шивача, столара, тапетара, машинских механичара,  електричара, оператера на CNC машинама, магационера, пакера, возача, виљушкариста, продаваца и радника у производњи.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своје радне биографије (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена и помоћ у писању радне биографије (CV).