Саопштења

17.05.2022.

Сајам запошљавања 20. маја у Владичином Хану

Филијала Врање Националне службе за запошљавање, заједно са испоставама Владичин Хан и Сурдулица, организује сајам запошљавања у петак, 20. маја, у 11.00 сати, у просторијама Тренинг центра „CONNECTION“ у насељу Кула у Владичином Хану.

На првом овогодишњем сајму запошљавања учешће је најавило 15 послодаваца из области аутоиндустрије, телекомуникација, дрвопрерађивачке производње, конфекције, машинства, саобраћаја и угоститељства. Они су исказали потребу за запошљавањем око 450 радника различитих профила занимања: дипломираних економиста, техничара осигурања, монтажера, радника на аутоклаву, оператера у аутоиндустрији, шивача, столара и помоћних столара, конобара, механичара за расхладне уређаје, возача..

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена и помоћ у писању радне биографије (CV).