Саопштења

16.09.2024.

Сајам запошљавања 20. септембра у Врању

Филијала Врање Националне службе за запошљавање организује у дворишту своје зграде Сајам запошљавања, у петак, 20. септембра, у 11.00 сати, на адреси Тодора Мишића Шпанца бр.1.

На другом овогодишњем сајму запошљавања учешће је најавило преко 30 послодаваца из области аутоиндустрије, тапетарства, дрвне производње, текстилства, обућарства, машинства и обраде метала, прехрамбене производње,   електротехнике, трговине, економије, администрације, саобраћаја, изградње путева и аутопутева.

Они су исказали потребу за запошљавањем преко 400 лица различитих профила занимања: оператер на линијама за аутоматску производњу, тапетар, столар, шивач, израђивач горњих делова обуће, механичар у производњи,  механичар текстилних машина, вариоц, бравар, руковалац алатним машинама, помоћни пекар, продавац, менаџер, комерцијалиста, хемичар, технолог, индустријски инжењер, машински инжењер, возач теретног моторног возила, руковалац грађевинском механизацијом,  електричар, саветник за животна осигурања и слично.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена и помоћ у писању радне биографије (CV).