Саопштења

23.05.2022.

Сајам запошљавања 26. маја у Новом Пазару

Национална служба за запошљавање - Филијала Нови Пазар, организује Сајам запошљавања у четвртак 26. маја 2022. године са почетком у 12 часова, у сали Дома омладине, у Новом Пазару.

Планирано је учешће више од 30 послодаваца, који ће понудити око 200 слободних радних места. Очекује се учешће више од 1500 незапослених лица, активних тражилаца посла, који ће се представити будућим послодавцима.

На сајму ће се највише тражити: грађевински инжињери, дипломиране архитекте, дипломирани економисти, дизајнери текстила, машински инжињери са посебним лиценцама, возачи камиона, аутомеханичари, електроинсталатери,шивачи текстила,тапетари,конобари, кувари, рецепционари, административни радници, руковаоци грађевинских машина, помоћни грађевински радници и др.

Учешће на сајму запошљавања, потврдиле су следеће компаније: произвођачи текстила „Мизан лине“, хотел „Врбак НД“, произвођачи намештаја „Нумановић“, грађевинске фирме „Нови Пазар-Пут“ и „Трго Кемо Гроуп“, хотел „Аква термале“, транспортно предузеће „Ервин“, Телеком Србија , Дунав осигурање и др.

Заинтересовани послодавци, који желе да учествују на сајму, више информација могу добити у просторијама Филијале Нови Пазар, Шабана Коче 18. или на телефоне 020-330014  и  020-330055. Пријаву за учешће на  сајму, са подацима о броју потребних радника и њиховим занимањима могу доставити Филијали најкасније до 24.маја. 2022.год.