Саопштења

20.10.2022.

Сајам запошљавања 26. октобра у Крагујевцу

Филијала Крагујевац Националне службе за запошљавање организује сајам запошљавања у среду 26. октобра, од 11 до 15 сати, у просторијама Црвеног крста, ул. Светозара Марковића бр.7.

На сајму ће учествовати 12 послодаваца, који су исказали потребу за запошљавањем преко 330 нових радника. Највише слободних послова биће понуђено лицима машинских и металских занимања од трећег до седмог степена стручне спреме (бравари, алатничари, заваривачи, оператери на CNC машинама, дипломирани машински инжењери различитих смерова). У понуди су и радна места за магационере, оператере у производњи, куваре, дипломиране економисте...

Незапослени суграђани ће на сајму имати прилику да послодавцима предају своје радне биографије и конкуришу за радна места које ће понудити компаније: Ником, Trigano prikolice, Yanfeng, Леони, Форма идеале, Wacker Neuson, AMM Manufacturing,Trigo Serbia, Rollo doors, TPV Šumadija, Zastava Tervo, ХТД Шумарице.

Послодавци ће на сајму представити своје компаније незапосленим лицима и ближе се упознати са потенцијалним кандидатима за посао. Такође, сајам će бити добра прилика и да се учесници упознају са услугама и мерама које спроводи Национална служба за запошљавање на пољу смањења незапослености.