Саопштења

31.10.2023.

Сајам запошљавања 8. новембра у Бачкој Тополи

Испостава Бачка Топола суботичке Филијале Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања у среду, 8. новембра, од 10 до 13 часова, у Дому културе у Бачкој Тополи, Главна улица бр. 12.

Долазак на манифестацију најавило је 18 послодаваца који су пријавили потребу за запошљавањем преко 350 радника различитих образовних профила, што је добра прилика за незапослене да пронађу адекватно запослење како у свом основном, тако и у алтернативном занимању. 

Тражени ће бити: оператери у производњи са завршеном основном школом у области машинске, електро, текстилне и прехрамбене индустрије, заваривачи, бравари, оператери на ЦНЦ машинама, оператери у производњи производа од пластике и гуме, као и производа електричне и електронске опреме за ауто индустрију, виљушкаристи, административни радници и консултанти продаје, магационери, продавци, радници обезбеђења, возачи са Ц категоријом, фарбари, столари, машински, електро инжењери и инжењери заштите биља.

Незапосленима је на Сајму запошљавања омогућен директан контакт са већим бројем послодаваца како би им се представили и изнели своје професионалне карактеристике, оставили добар  утисак и предали им своје радне биографије (ЦВ) и пријаве за запослење, по могућству и за већи број радних места. У непосредном контакту са кандидатима послодавци преузимају њихове радне биографије, обављају прелиминарне разговоре, или се на лицу места договарају о условима за запошљавање.