Саопштења

03.04.2024.

Сајам запошљавања и образовања у Краљеву 10. априла

Филијала Краљево Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања и образовања, у среду 10. априла, од 12 до 15 часова, у Дому Војске у Краљеву, на адреси Трг Светог Саве 2.

Очекује се учешће око 60 послодаваца са територије Краљева и Врњачке Бање, који ће понудити више од 400 слободних радних места за кандидате различитих профила занимања и степена образовања.

У оквиру манифестације, своје наставне програме и образовне смерове ђацима завршних разреда основних и средњих школа представиће факултети и средње школе са територије Краљева.

Краљевачка Филијала НСЗ позива незапослене суграђане и оне који траже промену запослења да посете Сајам запошљавања и конкуришу за нека од понуђених радних места. Очекује се посета око 1.500 незапослених лица.

Сајмови запошљавања омогућавају директан контакт послодаваца и незапослених и  представљају праву прилику да незапослени непосредно сазнају од представника компанија више о њиховим кадровским потребама и условима рада, а компанијама да обаве прелиминарну селекцију великог броја кандидата.