Саопштења

20.03.2023.

Сајам запошљавања и професионалне оријентације у Бору 30. и 31. марта

Борска филијала Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања и професионалне оријентације, у четвртак и петак, 30. и 31. марта, са почетком у 11 сати, у горњој галерији Установе Спортски центар „Бобана Момчиловић Величковић“ у Бору, ул. Зелени булевар бб.

Учешће на Сајму запошљавања, који ће бити одржан 30. марта од 11 до 13 сати, најавило је око 20 послодаваца. За сада се очекује понуда од око 150 слободних радних места за различите профиле занимања и степене квалификација, пре свега из области рударства, металургије, саобраћаја, машинства, електро-технике, грађевине, безбедности и здравља на раду, али и угоститељства, трговине, економије, права и администрације и сл.

Позивамо све тражиоце запослења да посете сајам запошљавања у Бору, информишу се о слободним радним местима и искористе прилику да успоставе контакт са већим бројем послодаваца и предају им своје радне биографије.

Сајам професионалне оријентације биће одржан наредног дана, 31. марта, од 11 до 14 сати. Очекује се учешће петнаестак средњих школа и високошколских установа, пре свега са подручја борског округа, које ће будућим средњошколцима и студентма представити своје смерове, образовне профиле и наставне програме.

Позивамо све ученике основних и средњих школа да дођу на Сајам професионалне оријентације, како би добили релевантне информације о мрежи образовних установа у региону и њиховој понуди, као и стручну помоћ у правилном избору будућег занимања.