Саопштења

21.10.2024.

Сајам запошљавања у Аранђеловцу

Филијала Крагујевац Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања, који ће се одржати у четвртак, 24. октобра 2024. године, од 11 до 14 часова, у просторијама Музичке школе, Улица Јосипа Грушовника 1, у Аранђеловцу.

На сајму ће учествовати 15 послодаваца, који су исказали потребу за запошљавањем преко 100 нових радника. Највише слободних места биће понуђено лицима угоститељских и производних занимања, као и електро и металских занимања, од трећег до четвртог степена стручне спреме: посластичари, конобари, кувари, продавци, магационери, радници у производњи, бравари, заваривачи, оператери на ЦНЦ машинама.

Незапослена лица имаће прилику да на Сајму запошљавања предају своје радне биографије и конкуришу за радна места код следећих послодаваца: Пештан, Бекамент, Стублина, Фортуна маркет, Победа, Три О, Слатко срце, Ванилица, Жица промет, Aleksandar Wellness Centar, Petroff, и други.

Присутни послодавци ће моћи да се представе незапосленим лицима, али и да се ближе упознају са потенцијалним кандидатима.