Саопштења

09.05.2022.

Сајам запошљавања у Белој Цркви 12. маја

Национална служба за запошљавање Филијала Вршац - Испостава Бела Црква организује сајам запошљавања 12. маја, од 10 до 12 часова у Ресторану „Клуб“, ул. Јована Цвијића 14, Бела Црква.

Учешће на сајму пријавило је 13 послодаваца са седиштем или регистрованим пословним јединицама у Белој Цркви, који су пријавили потребе за запошљавањем 250 нових радника различитих образовних профила и степена стручне спреме. Тражени ће бити неквалификовани радници, радници у производњи, шивачи, механичари, бравари, административни радници, хигијеничари, дипломирани економисти, доктори медицине, медицинске сестре, васпитачи, инжењери  воћарства и виноградарства и др.

Између осталих предузећа, на белоцркванском сајму запошљавања биће и компаније: ПИК „Јужни Банат”, „Bridge SRB“, „FLAMMAT“, „МЕТАЛИНГ“, „САФ МЕТАЛ“, „АНДРИЈАТИК ТРАВЕЛ“, и други. Национална служба за запошљавање позива незапослене суграђане да посете сајам запошљавања у Белој Цркви и искористе могућност да већем броју послодаваца доставе своје радне биографије и у непосредном разговору представе своје квалификације, знање и радно искуство.

Све детаљне информације о предстојећем сајму могу добити у Испостави Бела Црква НСЗ, као и Филијали Вршац.