Саопштења

15.04.2022.

Сајам запошљавања у Ивањици 20. априла

Национална служба за запошљавање Филијала Чачак - Испостава Ивањица организује сајам запошљавања 20. априла, од 11 до 13 часова у ОШ „Милинко Кушић“ (мала сала), ул. 13. септембар 54.

Учешће на сајму пријавило је 20 послодаваца са седиштем или регистрованим пословним јединицама у Ивањици, који су пријавили потребе за запошљавањем нових радника различитих образовних профила и степена стручне спреме. Тражени ће бити правници, књиговође, комерцијалисти, продавци, возачи, магационери, шивачи, радници на пословима прераде и обраде дрвета, радници који ће бити укључени у реализацију пројеката јавних радова на којима се ангажују незапослени из категорија теже запошљивих, као и јавних радовна на којима се ангажују незапослене особе са инвалидитетом и др.

Између осталих предузећа, на ивањичком сајму запошљавања биће и компаније: „Матис”, „Милутиновићи”, „Crown forest“, „Prezident“, „Спектар плус“, „Harizma pro team“, ЈКП „Ивањица“, Црвени крст Ивањица, Друштво за церебралну и дечију парализу Ивањица...

Национална служба за запошљавање позива незапослене суграђане да посете сајам запошљавања у Ивањици и искористе могућност да већем броју послодаваца доставе своје радне биографије и у непосредном разговору представе своје квалификације, знање и радно искуство.

Све детаљне информације о предстојећем сајму могу добити у Испостави Ивањица НСЗ.