Саопштења

28.05.2024.

САЈAМ ЗАПОШЉАВАЊА У ИВАЊИЦИ

Национална служба за запошљавање Филијала Чачак - Испостава Ивањица организује Сајам запошљавања у петак 31. маја 2024. године, од 11 до 13 часова у Гимназији, ул. 13. септембар 58 , Ивањица.

И ове године је обезбеђена разноврсна понуда слободних послова. Учешће је, до сада, потврдило око 25 послодаваца који су пријавили потребе за запошљавањем радника различитих образовних профила и нивоа квалификација.Тражени ће бити васпитачи, економисти, књиговође, грађевински инжењери, радници у дрвнопрерађивачкој производњи, а потребе су исказане и за административним радницима, монтерима, кројачима, куварима, помоћним радницима у кухињи и др.

На Сајму ће, између осталих, бити присутни послодавци: ДОО „Матис“, ДОО „Милутиновићи“, ДОО „Crown Forest“, СЗР „Staklo-flot“, СУР „Чигота плус”, ДОО „Путеви“, ДОО „Mega Sip Office“, ДОО „Prezident 2016“,  ДОО „Marco Grosso“и др.

Учествовањем на Сајму послодавцима се пружа могућност да искажу своје кадровске потребе и једноставно и брзо пронађу потребне раднике. Приликом запошљавања лица са евиденције НСЗ, послодавци и ове године имају на располагању финансијске мере и програме, као што су: субвенција послодавцима за запошљавање незапослених из категорије теже запошљивих, обука на захтев послодавца i стицање практичних знања. 

Заинтересовани послодавци своје учешће могу пријавити најкасније до четвртка 30. маја 2024. године у НСЗ Испостава Ивањица,  Вукадина Стојановића 6, или на контакт телефон и мејл адресу  032/663-146; е-mail: Mirjana.Madzarevic@nsz.gov.rs .

Истовремено позивамо незапослена лица и тражиоце запослења да посете Сајам запошљавања, искористе могућност да већем броју послодаваца доставе своје радне биографије, а у непосредном разговору представе своје квалификације, знање и радно искуство. 

Незапослена лица детаљније информације могу добити од својих саветника у Испостави Ивањица.