Саопштења

03.04.2023.

Сајам запошљавања у Јагодини 7. априла

Филијала Јагодина Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања у петак 7. априла од 11 до 14 часова, у Кристал сали, на адреси Славке Ђурђевић бб у Јагодини.

На сајму ће учествовати више од 20 послодаваца који су исказали потребу за запошљавањем око 300 радника. У понуди су веома разноврсне позиције за које ће незапослени моћи да конкуришу, као што су: електро, машински и грађевински инжењери, електротехничари, машински техничари, агенти осигурања, агенти продаје, ПР менаџери, асистенти за макетинг, књиговође, заваривачи, бравари, шивачи, тапетари, столари, пекари, радници обезбеђења и одржавања хигијене, продавци...

Понуђени послови односе се на различите области привредне делатности, као и на различите нивое и врсту квалификација, тако да ће сајам бити добра прилика да се у директом сусрету послодаваца и незапослених остваре први контакти, размене информације о пословању компанија и компетенцијама тражиоца запослења и преда CV, а све у циљу задовољења потреба послодаваца за кадровима и запошљавања незапослених лица.