Саопштења

29.03.2023.

Сајам запошљавања у Кикинди 4. априла

Филијала Кикинда Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања 4.априла од 11 часова, у Спортској хали Партизан, на адреси Трг српских добровољаца бр.23.

На сајму ће 25 послодаваца понудити око 500 слободних радних места. У понуди су позиције за тражиоце запослења са високом и средњом стручном спремом, а велики број слободних послова биће и за лица без квалификација.

Кандидати са високом стручном спремом моћи ће да конкуришу за радна места дипломирани технолог, менаџер квалитета, пољопривредни инжењер, инжењер рударства, дефектолог, електроинжењер.

Тражиоци запослења са средњом стручном спремом моћи ће да конкуришу за послове продавца, агената теренске продаје, административних радника, књиговођа, цнц оператера, бравара, електричара, референата набавке, кувара, конобара, возача виљушкара, магационера, месара, механичара, оптичара, медицинских сестара.

Веома добра и понуда послова биће и  за неквалификовене раднике, будући да се тражи велики број производних и грађевинских радника, али и још много других.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним јавним позивима и конкурсима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена помоћ и у писању радне биографије (CV).