Саопштења

13.03.2023.

Сајам запошљавања у Крагујевцу 15. марта

Филијала Крагујевац Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања у среду, 15. марта, од 11-15 сати, у просторијама крагујевачког Црвеног крста, ул. Светозара Марковића бр.7.

На Сајму ће учествовати 15 послодаваца, који су исказали потребу за запошљавањем преко 400 нових радника. Највише слободних послова биће понуђено лицима машинских, електро и металских занимања, од трећег до седмог степена стручне спреме (бравари, алатничари, заваривачи, оператери на CNC машинама, техничари одржавања електро и машинске струке, дипломирани машински и електро инжењери различитих смерова). У понуди су и радна места за магационере, оператере у производњи, возаче, шиваче, агенте продаје, економисте...

Незапослена лица имаће прилику да на Сајму предају своје радне биографије и конкуришу за радна места која ће понудити компаније: Wacker Neuson, WKG doo, Yanfeng, Trigano prikolice, Becchis Osiride, MIND Real Estate, Fortaco, Grawe osiguranje, Trigo Serbia, Forma ideale, Mlekara Kuč-company, Leoni Wiring Systems, и HK Proleter.

Послодавци ће на Сајму моћи да представе своја предузећа незапосленим суграђанима и да се ближе упознају са потенцијалним кандидатима за посао. Такође, Сајам ћe бити прилика да се учесници истог дана и на истом месту упознају и са услугама и мерама које спроводи Национална служба за запошљавање, током Форума попслодаваца, који ће бити одржан у сали „Дуга“ са почетком у 12 часова.