Саопштења

16.10.2024.

Сајам запошљавања у Лесковцу 24. октобра

Филијала Лесковац Националне службе за запошљавање организује 40. сајам запошљавања, у четвртак, 24. октобра, од 11-14 сати, у спортској хали „Партизан“ у Лесковцу, ул. Пана Ђукића бб.

На другом овогодишњем Сајаму запошљавања учешће је пријавило 30 послодаваца из области дрвопрерађивачке, текстилне и хемијске индустрије, производње и прераде хране, електроиндустрије, телекомуникација, угоститељства,   услуга осигурања и трговине. Они су исказали потребу за запошљавањем више од 450 лица различитих профила занимања и нивоа квалификација.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о услугама које пружа НСЗ, док ће незапосленима бити пружена и помоћ у писању радне биографије (CV).

Послодавци ће имати прилику да се представе незапосленим лицима и да их ближе упознају са условима рада у својим компанијама.

Позивамо све незапослене који желе да учествују на овој манифестацији да се јаве својим саветницима за запошљавање у надлежним организационим јединицама НСЗ, од којих ће добити упуте за сајам, листу послодаваца који ће учествовати на догађају, као и све неопходне информације о томе како да најбоље представе своје радне компетенције.