Саопштења

26.09.2023.

Сајам запошљавања у Новој Пазови 29. септембра

Филијала Сремска Митровица Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања у Комплексу спортско рекреативних базена у Новој Пазови, у петак, 29. септембра, у периоду од 11 до 13 часова, у оквиру Регионалног сајма привреде.

Наиме, Регионална привредна комора Сремског управног округа и Општина Стара Пазова организују шеснаести по реду Регионални сајам привреде у Комплексу спортско рекреативних базена у Новој Пазови, у оквиру којег ће бити одржан и Сајам запошљавања.

На сајму ће учествовати око 20 послодаваца који су исказали потребу за запошљавањем око 700 нових радника различитих образовних профила и степена квалификације. Они ће на овом догађају бити у прилици да изаберу за своје фирме најбоље кандидате које је упутила НСЗ.

На штанду Националне службе за запошљавање незапослени и послодавци моћи ће да добију све потребне информације о актуелним програмима за подстицање запошљавања, а незапосленима ће бити пружена и помоћ у писању радне биографије (ЦВ).

Филијала Сремска Митровица НСЗ позива све тражиоце запослења да посете Сајам запошљавања у Новој Пазови и искористе прилику да се у непосредном контакту са послодавцима  информишу о слободним радним местима и предају им своје радне биографије.