Саопштења

12.10.2023.

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У НОВОМ САДУ - 01. НОВЕМБРА

Националнa службa за запошљавање (НСЗ) - Филијалa Нови Сад позива послодавце и незапослена лица на јесењи Сајам запошљавања у организацији Града Новог Сада и Филијале НСЗ Нови Сад. Сајам ће се одржати 01. новембра 2023. године од 10 до 15 часова у аули Мастер центра Новосадског сајма, улица Хајдук Вељкова бр.11.

Пријава послодаваца за учешће на сајму запошљавања је у току и врши се лично у Филијали Нови Сад или позивом на број телефона 021/488-55-21 или е-маил dragana.jaksic@nsz.gov.rs  Послодавци ће бити у могућности да на сајму искажу своје кадровске потребе и једноставно и брзо пронађу потребне раднике. На располагању им је и бесплатна професионална селекција приликом избора кандидата и могућност коришћења финансијских олакшица при запошљавању.

Заинтересована незапослена лица треба да се јаве свом саветнику ради евидентирања учешћа и информисања о припреми за сајам. НСЗ саветује незапослене да пре доласка на сајам заврше Обуку за активно тражење посла која је доступна и на онлине платформи за учење Националне службе за запошљавање, како би што боље саставили свој CV и припремили се за разговор за посао.