Саопштења

27.10.2022.

Сајам запошљавања у Новом Саду 2. новембра

Националнa службa за запошљавање позива послодавце и незапослена лица на 32. сајам запошљавања у организацији Града Новог Сада и новосадске Филијале НСЗ, који ће бити одржан 02. новембра, од 10 до 15 часова, у холу Мастер центра Новосадског сајма, улица Хајдук Вељкова бр.11.

Пријава послодаваца за учешће на сајму запошљавања у Филијали Нови Сад НСЗ је у току и врши се лично, позивом на број телефона 021/488-55-21, или мејлом на адресу dragana.jaksic@nsz.gov.rs.

Послодавци ће на сајму бити у могућности да искажу своје кадровске потребе и једноставно и брзо пронађу потребне раднике. На располагању им је и бесплатна професионална селекција приликом избора кандидата, као и могућност коришћења финансијских олакшица при запошљавању.

Сва заинтересована незапослена лица треба да се јаве својим саветницима за запошњаваље ради евидентирања учешћа и информисања о припреми за сајам. НСЗ саветује незапослене да пре доласка на сајам, у договору са својим саветником за запошљавање, заврше Обуку за активно тражење посла, која је доступна и на онлајн платформи.