Вести

23.11.2012.

Саjам запошљавања у Новом Саду, 6. децембра

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) - Filijala Novi Sad poziva poslodavce i nezaposlena lica na 10. Sajam zapošljavanja u organizaciji Grada Novog Sada i Filijale NSZ Novi Sad, koji će biti održan u četvrtak, 6. decembra 2012. godine, od 10 do 15 časova, u Studiju M u Novom Sadu, u ulici Ignjata Pavlasa 3.

Svoje učešće na Sajmu poslodavci mogu prijaviti do 30. novembra u prostorijima Filijale Novi Sad, ulica Alberta Tome 2, u kancelarijama 12 i 13 (u prizemlju).Prijavu je moguće dostaviti i mejlom na adresu slobodanka.lendjel@nsz.gov.rs i dusan.marjanovic@nsz.gov.rs. Sve bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i telefonom, na broj 021/488 55 01 i 021/488 55 21. U vezi sa učešćem na Sajmu poslodavci sa sedištem van teritorije Novog Sada mogu se informisati telefonskim pozivom na broj 021/488 55 71 (prijavu mogu poslati mejlom na adresu miodrag.drazic@nsz.gov.rs). Poslodavci će biti u mogućnosti da na Sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, mogućnost dodele finansijskih sredstava i korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlena lica da pre dolaska na Sajam prođu Obuku za aktivno traženje posla (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti) u organizaciji Filijale, kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcu.