Саопштења

26.09.2022.

Сајам запошљавања у Панчеву 29. септембра

Филијала Панчево Националне службе за запошљавање, у сарадњи са Градском управом Панчева, организује сајам запошљавања у четвртак 29. септембра, од 11 до 13 часова, у улици Војводе Живојина Мишића (Корзо). У случају лоших временских прилика сајам ће бити одржан у холу Градске управе Панчева,Трг краља Петра И бр. 2-4.

Учешће на сајму су потврдила 32 послодавца која ће суграђанима понудити 270 слободних радних места. Највећа потражња је за касирима, машинским и електротехничарима, сарадницима у осигурању и магационерима, али ће прилику да пронађу посао имати и индустријски инжењери у производњи, инжењери квалитета, инжењери грађевине, специјалисти за логистику, као и кувари, конобари, посластичари, рачуновође и многи други.

Панчевачка Филијала НСЗ позива незапослене суграђане да понесу на сајам своје радне биографије (ЦВ) са којима ће конкурисати за посао. Заинтересовани посетиоци ће на штанду НСЗ моћи да добију све информације о услугама и актуелним програмима НСЗ, као и стручне савете за писање радне биографије.