Саопштења

06.04.2023.

Сајам запошљавања у Параћину 12. априла

Филијала Јагодина Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања у Параћину, у среду 12. априла од 11 до 14 часова, у сали Регионалног иновативног сарт-ап центра, на адреси Светог Саве бб, Параћин.

На сајму ће учествовати око 15 послодаваца који су исказали потребу за запошљавањем више од 150 радника. У понуди су веома разноврсне позиције за које ће незапослени моћи да конкуришу, као што су: електро, машински и грађевински инжењери, архитекте, оператери у производњи ауто-каблова, административни радници, конобари, кувари, точиоци горива, машиснки техничари, магационери, шивачи, кројачи, маркетинг асистенти, књиговође...

Понуђени послови односе се на различите области привредне делатности, као и на различите нивое и врсту квалификација, тако да је сајам  добра прилика да се у директом сусрету послодаваца и незапослених остваре први контакти и предају радне биографије (CV), размене информације о пословању послодаваца и компетенцијама тражиоца запослења, а све у циљу задовољења потреба послодаваца за кадровима и запошљавања незапослених лица.