Саопштења

11.04.2022.

Сајам запошљавања у Прибоју 15. априла

Национална служба за запошљавање - Филијала Пријепоље организује Сајам запошљавања у петак, 15.априла 2022. године, са почетком у 11 часова, у просторијама Хотела Лим у Прибоју, у улици Немањина бб.

Очекује се учешће око 28 послодаваца са територије Општине Прибој који ће понудити близу 130 радних места различитих  образовних профила  и степена стручне спреме. Тражени су шивачи, моделари, трговци, возачи, радници у производњи полиестера, пластичари, пекари, комунални хигијеничари, аутомеханичари, ветеринарски техничари, економисти, правници, електро инжењери, хемијски инжењери, машински инжењери, инжењери технологије, а потребе су исказане и за радницима у грађевинској и угоститељској делатности.

Сајмови запошљавања омогућавају директан контакт послодаваца и незапослених лица на једном месту и представљају добру прилику да незапослена лица од представника послодаваца сазнају више о њиховим кадровским потребама и условима рада.

Позивамо све тражиоце запослења да посете Сајам запошљавања и искористе могућност да већем броју послодаваца доставе своје биографије, а у непосредном  разговору представе своје квалификације, знања и радно искуство. Незапослени ради лакшег представљања послодавцима могу посетити сајт Националне службе и проћи Обуку за активно тражење посла на онлајн платформи.