Саопштења

27.03.2023.

Сајам запошљавања у Сенти 31. марта

Испостава Сента кикиндске филијале Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања 31. марта од 11 сати, у Спортској хали Сента, на адреси Народна Башта бр. 1.

На сајму ће 20 послодаваца понудити око 200 радних места. У понуди су позиције за тражиоце запослења са високом и средњом стручном спремом, а велики број слободних послова биће и за лица без квалификација.

Кандидати са високом стручном спремом моћи ће да конкуришу за послове машинских инжењера, фармацеута, економиста и менаџера, док ће незапослени са средњом стручном спремом моћи да конкуришу за позиције продаваца, агената теренске продаје, административних радника, књиговођа, цнц оператера, бравара, електричара, референата набавке...

Добра понуда послова биће и за неквалификовене раднике, с обзиром на то да се тражи велики број оператера у производњи каблова, сезонских радника у обради дувана, помоћних шивача, хигијеничара и још много других.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним јавним позивима и конкурсима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена помоћ и у писању радне биографије (CV).