Саопштења

30.03.2023.

Сајам запошљавања у Смедереву 6. априла

Филијала Смедерево Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања 6. априла од 10 часова, у холу Центра за културу Смедерево, на којем ће 14 послодаваца понудити 605 слободних радних места.

На сајму ће се, између осталих, представити и компаније: Телеком Србија, ХБИС Гроуп Сербиа Ирон&Стеел, Каизен, Елеттроница Россони РС, Центар евроградња, Ивоx, Ракић ЛТД, Воћаресцар, СЗПР Фиорини, Томи траде, Хлеб и кифле, Лауренце Wалтер Сербиа, Тисза аутомотиве, Стари Рам...

Међу образовним профилима потребним послодавцима биће: инжењери електро, машинске и металопрерађивачке струке, бравари, заваривачи, електричари, оператери у производњи, шивачи текстила, радници на преради воћа, радници за археолошка ископавања, продавци, дизаличари, маневристи, возачи и многи други.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (ЦВ). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним јавним позивима и конкурсима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена и помоћ у писању радне биографије.

Улаз на Сајам је слободан, а пожељно је да кандидати понесу више примерака радне биографије, како би били у прилици да за посао конкуришу код већег броја послодаваца.