Саопштења

24.03.2023.

Сајам запошљавања у Сомбору 31. марта

Филијала Сомбор Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања 31. марта од 11 до 13 часова, у Спортском центру „Соко“, на адреси Венац Петра Бојовића бр. 11.

На сајму ће 30 послодаваца понудити преко 300 радних места. У понуди су позиције за тражиоце запослења са високом и средњом стручном спремом, а велики број слободних послова биће и за лица без квалификација.

Кандидати са високом стручном спремом моћи ће да конкуришу за радна места ектро и машинских инжењера, технолога, архитеката, дипломираних правника и инжењера безбедности.

Тражиоци запослења са средњом стручном спремом моћи ће да конкуришу за послове продавца, касира, аранжера, агената теренске продаје, административних радника, цнц оператера, отвправника возила, бравара, електричара, референата набавке, бродомонтера, мехатроничара, кондуктера, фризера.

Веома добра и понуда послова биће и  за неквалификовене раднике, будући да се тражи велики број оператера у производњи каблова, гумених одливака, помоћних шивача, помоћних обућара, тракториста, сточарских радника, хигијеничара и још много других.

Уз послодавце, своје штандове на сајму ће имати и Национална служба за запошљавање, Град Сомбор, Центар за социјални рад Сомбор, Привредна комора Сомбор, ПИО Фонд и РФЗО, тако да ће грађани који посете ову манифестацију, уз информисање о  услугама које пружа НСЗ, моћи да добију и одговоре на сва питања везана за здравствено и пензијско осигурање, као и на питања везана за рад наведених институција са подручја Града.