Саопштења

04.11.2022.

Сајам запошљавања у Суботици 10. новембра

Филијала Суботица Националне службе за запошљавање организује 43. сајам запошљавања у четвртак, 10. новембра, од 10 до 14 часова, у просторијама суботичке Филијале НСЗ, улица Јована Микића 12. Долазак на сајам најавила су 24 послодавца која ће понудити око 300 слободних радних места.

Као и сваке године, послодавци и овога пута имају потребу за запошљавањем великог броја лица различитих образовних профила, те ће свако бити у прилици да пронађе адекватно запослење, како у свом основном, тако и у алтернативном занимању. Највише понуда биће за шиваче, раднике на спаривању и савијању чарапа, оператере у производњи, грађевинске раднике, чистаче просторија, раднике на преси и полирању, браваре и завариваче, магационере и оператере у контроли квалитета, као и за оператере на ЦНЦ машинама, фарбаре, плетаче, брусаче, металоглодаче, електричаре, машинске техничаре, виљушкаристе, административне раднике, пословне секретаре, медицинске сестре, неговатељице, куваре, шанкере, посластичаре, продавце и пословође, агенте теренске продаје, ИТ оператере, возаче Ц и Е категорије, дипломиране машинске и електро инжењере, инжењере електронике, технологе и многе друге. 

Незапосленима је на сајму запошљавања омогућен директан контакт са већим бројем послодаваца. Они ће током разговора имати прилику да се представе, изнесу своје професионалне карактеристике, оставе добар  утисак и што је најважније, да одмах послодавцу предају радну биографију (ЦВ) и конкуришу за већи број слободних послова према властитом избору. У непосредном контакту са кандидатима послодавци ће преузимати њихове радне биографије, обављати прелиминарне разговоре или се на лицу места договарати о условима запошљавања.