Саопштења

10.03.2023.

Сајам запошљавања у Суботици 17. марта

Филијала Суботица Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања у петак 17. марта, од 10 до 14 часова, у просторијама своје Филијале, у улици Јована Микића бр. 12.

Долазак на Сајам најавила сз 22 послодавца која имају потребу да запосле преко 200 радника различитих струка и образовних профила, тако да ће свако моћи да пронађе адекватно запослење како у свом основном тако и у алтернативном занимању.

Међу најтраженијима биће оператери у производњи са завршеном основном школом, заваривачи, намотавачи, металоглодачи, оператери на ЦНЦ машинама,  машински техничари, техничари одржавања електро или машинске струке, виљушкаристи, оператери на контроли квалитета машинске или електро струке, административни радници и пословни секретари, медицинске сестре, неговатељице, шанкери, продавци-касири, агенти теренске продаје, комерцијалисти, магационери, точиоци горива, водоинсталатери, возачи Ц и Е категорије, као и различите врсте машинских и електро инжењера и дипломираних економиста.

Незапосленима је на Сајму запошљавања омогућен директан контакт са већим бројем послодаваца који имају потребу за запошљавањем кадрова њихове струке. Током разговора са послодавцима, незапослени имају прилику да се представе, изнесу своје професионалне карактеристике, оставе добар утисак, и што је најважније, одмах лично предају послодавцу своју пријаву за запослење и радну биографију (ЦВ), и то за већи број слободних радних места према властитом избору. С друге стране, у непосредном контакту са кандидатима послодавци преузимају њихове радне биографије, обављају прелиминарне разговоре, или се на лицу места договарају о условима за запошљавање.