Саопштења

30.05.2022.

Сајам запошљавања у Тутину 31.маја

Национална служба за запошљавање - Филијала Нови Пазар, служба Тутин, организује Сајам запошљавања у уторак, 31.маја 2022. године са почетком у 11 часова у сали Аутотехна у Тутину.

Планирано је учешће више од 20 послодаваца, који ће понудити око 120 слободних радних места. Очекује се учешће више од 800 незапослених лица, активних тражилаца посла, који ће се представити будућим послодавцима.

На сајму ће се највише тражити: дипломирани економисти, архитекте, грађевински радници, машински инжињери, возачи камиона, продавци, шивачи текстила, тапетари, мотери намештаја, конобари, кувари, административни радници, помоћни грађевински радници и др.

Учешће на сајму запошљавања, потврдиле су следеће компаније: произвођачи намештаја „Стил јасен“, „Далас намештај“, грађевинска предузећа „Браћа Дацић“, „Холић градња“ и Тројан“, трговинско предузеће „Д централ“, млекара „Зорнић“,  Дом Здравља Тутин и др.

Заинтересовани послодавци, који желе да учествују на сајму, више информација могу добити у просторијама службе Тутин, Пештерској бб. или на телефоне 020-811153  и  020-811842. Пријаву за учешће на  сајму, са подацима о броју потребних радника и њиховим занимањима могу доставити Филијали најкасније до 30. маја 2022. год.