Саопштења

05.09.2022.

Сајам запошљавања у Ужицу 9. септембра

Филијала Ужице Националне службе за запошљавање организује јесењи сајам запошљавања у просторијама Градског културног центра у Ужицу, у петак, 9. септембра 2022. године, са почетком у 12 часова.

Учесницима сајма запошљавања обратиће се градоначелница Ужица Јелена Раковић Радивојевић и члан Градског већа за привреду и пољопривреду Слободан Кузмановић, а сајам ће званично отворити директорка ужичке Филијале НСЗ Зорица Милошевић. 

На сајму ће учествовати 22 послодавца са подручја које покрива Филијала Ужице НСЗ, који су најавили понуду од преко 300 слободних радних места. Између осталих, учешће на сајму потврдила је и компанија Леони Србија, која има потребу за ангажовањем преко 550 радника.

Што се тиче образовних профила, најтраженија ће бити занимања из области економије, администрације, саобраћаја, текстилства, угоститељства, машинства, грађевинарства, електро, прехрамбене, комерцијалне и трговинске струке. Организатори најављују да ће упражњених радних места бити за све нивое квалификација.

Све информације о актуелним програмима запошљавања послодавци и незапослени моћи ће да добију на штанду Националне службе за запошљавање, а незапосленима ће бити пружена и помоћ у писању радне Биографије (CV).