Саопштења

08.09.2023.

Сајам запошљавања у Ваљеву 14. септембра

Филијала Ваљево Националане служба за запошљавање организује Сајам запошљавања, који ће бити одржан у четвртак, 14.септембра, од 12 do 15:30 сати, на Градском тргу у Ваљеву.

На сајму ће учествовати 12 послодаваца који су исказали потребу за запошљавањем преко 250 нових радника. Највише слободних послова биће понуђено лицима машинских, електро и металских занимања, од трећег до седмoг степена стручне спреме, попут производних радника у електро, машинској, текстилној и хемијској индустрији, али и графичких радника, технолога и административних радника.

Незапослена лица имаће прилику да на сајму предају своје радне биографије и конкуришу за радна места која ће понудити неке од највећих компанија у Колубарском округу:  Холдинг корпорација „КРУШИК“, „ТУРНА ПЛАСТИК“, ЈКП „ВИДРАК“, „HANSGROHE”, “ГОРЕЊЕ“, „ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ“, „VALLY“, „PUBLIK“, Академија струковних студија – Западна Србија, Факултет здравствених и пословних студија Универзитета Сиnгидунум...  

Послодавци ће на сајму незапосленим суграђанима моћи да представе своје компаније и понуду слободних радних места, као и да се ближе упознају са потенцијалним кандидатима за посао.