Саопштења

29.04.2024.

Сајам запошљавања у Жагубици 9. маја

Испоставе Жагубица и Петровац на Млави пожаревачке Филијале Национална службе за запошљавање организују Сајам запошљавања 9. маја, са почетком у 11 сати, у просторијама Културно просветног центра „Јован Шербановић“ у Жагубици, улица Краља Милана 25.

На сајму је учешће најавило двадесет послодаваца који ће незапосленима понудити запослења у областима: транспорта, администрације, машинства, прехрамбене индустрије и услужним и другим делатностима. У понуди ће бити послови возача, кувара, угоститеља, продавца, заваривача, геометра, механичара, бравара, административца и многа друга. 

Филијала Пожаревац НСЗ позива незапослене суграђане, као и оне који траже промену запослења, да дођу на Сајам запошљавања и у непосредном контакту са послодавцима добију ближе информације о слободним радним позицијама, предају им своје радне биографије и конкуришу за жељено радно место. 

На штанду Националне службе за запошљавање као и претходних година, заинтересовани ће моћи да добију све информације о услугама и актуелним програмима НСЗ, као и стручну помоћ у вези састављања своје радне биографије (ЦВ).